Točkovno merjenje

Raziščite široko ponudbo izdelkov.

LET-LOK KOMPRESIJSKI PRIKLJUČKI

CEVNI
PRIKLJUČKI

VCR
PRIKLJUČKI

PRIKLJUČKI ZA ORBITALNO VARJENJE

Endurance® High Temperature Infrared Pyrometers

Serija infrardečih pirometrov Endurance® vsebuje robustne in prilagodljive instrumente, zasnovane za izpolnjevanje zahtev težkih industrijskih okolij, in zagotavlja stalno vizualno spremljanje procesa v širokem razponu aplikacij in temperatur v razponu od 50 do 3200 °C (122 do 5692 °F).

Thermalert 4.0 Series Pyrometers

Vsak pirometer je skladen s standardi Industrije 4.0, združuje inovativno digitalno tehnologijo s standardnimi dvožilnimi namestitvami za vse nastavitve in ga je mogoče naročiti s certifikatoma ATEX in IECEx. Ta pametni infrardeči merilni senzor z več komunikacijskimi možnostmi zagotavlja funkcije, ki jih potrebujete za razumevanje podatkov o temperaturi in nadzor vašega edinstvenega procesa v kompaktnem integriranem paketu, ki ga je enostavno namestiti in upravljati.

Raytek® Compact CI and CM

Infrardeči temperaturni senzorji Raytek CI in CM so robustni in enostavni za namestitev s prilagodljivostjo za obvladovanje različnih proizvodnih aplikacij OEM in končnih uporabnikov.

Raytek® Compact MI3

Digitalni pirometer Raytek MI3 ima zasnovo z več senzorji za aplikacije OEM in nadzor procesa pri neprekinjenem brezkontaktnem spremljanju temperature od -40 do 1800 °C (-40 do 3272 °F) in ponuja najnižje stroške namestitve na merilno točko zaradi sistema z več senzorskimi glavami oblikovanje.

Raytek® Marathon MM

Senzor Raytek Marathon MM IR ima optiko visoke ločljivosti, video nadzor v realnem času in zmožnost snemanja za različne aplikacije za spremljanje procesov v temperaturnem območju od -40 do 3000 °C (-40 do 5432 °F).

Raytek® Raynger® 3i Plus

Raytek® Raynger® 3i Plus je zasnovan za uporabo v visokotemperaturnih industrijskih aplikacijah, 400–3000 °C (752–5432 °F), kot so železo in jeklo, rafiniranje kovin, livarne in obdelava, keramika, polprevodniki, kemična in petrokemične peči, kot tudi toplotne obdelave in elektrarne.

Dobavljamo široko paleto okovja priznanih proizvajalcev. Fitingi so povezovalni fitingi iz različnih materialov za visokotlačne aplikacije, ki se uporabljajo v številnih panogah. Kompresijski fitingi se odlikujejo po enostavni namestitvi, ponovljivi montaži in izjemni tesnosti, vključno z aplikacijami s spremenljivo temperaturo in tlakom.

Ali potrebuje nasvet pri izbiri okovja?