VZORČNE JEKLENKE IN IGLIČNI VENTIL Z RAZPOČNIM DISKOM in KOVINSKE, PTFE, GUMIJASTE IN NAJLONSKE CEVI

Naši strokovnjaki iz tehničnega oddelka vam bodo pomagali izbrati prave izdelke.

VZORČNE JEKLENKE IN IGLIČNI VENTIL Z RAZPOČNIM DISKOM

KOVINSKE, PTFE, GUMIJASTE IN NAJLONSKE CEVI

VZORČNE JEKLENKE IN IGLIČNI VENTIL Z RAZPOČNIM DISKOM

Iglični ventili H-285 so preizkušeni pri 1,2-kratnem največjem dovoljenem delovnem tlaku (MAWP) v skladu s standardom ISO 14246. Ventili, opremljeni z razpočnimi diski, so preizkušeni pri 0,8-kratniku največjega dovoljenega tlaka. Preskus lupine ne sme pokazati nobenega zaznavnega puščanja.

Naše dvostranske jeklenke imajo najvišji delovni tlak 250 bar pri sobni temperaturi. So vsestranske in se lahko med drugim uporabljajo za odvzem vzorcev, laboratorijske analize, shranjevanje medijev in potrjevanje delovanja analizatorja.

KOVINSKE, PTFE, GUMIJASTE IN NAJLONSKE CEVI

Skupina Ham-Let proizvaja in testira sklope cevi iz nerjavečega jekla, PTFE in gume, ki izpolnjujejo zahteve industrije in predpise za različne panoge. Idealne so za uporabo z vibrirajočimi, premikajočimi se deli in napravami, ki vključujejo visoke temperature, kemikalije, agresivne medije, visoke pritiske in popoln vakuum.

Naše dvostranske jeklenke imajo najvišji delovni tlak 250 bar pri sobni temperaturi. So vsestranske in se lahko med drugim uporabljajo za odvzem vzorcev, laboratorijske analize, shranjevanje medijev in potrjevanje delovanja analizatorja.

KOVINSKE CEVI

Kovinske cevi so visokokakovostni tovarniško varjeni sklopi iz nerjavnega jekla, ki izpolnjujejo zahteve in predpise industrije za kemično, procesno, naftno in plinsko industrijo, proizvodnjo električne energije, črpalke in vakuum, pline in proizvodnjo polprevodnikov. Naše fleksibilne kovinske cevi so izdelane iz vrhunskih materialov in sestavnih delov ter izpolnjujejo najboljše industrijske standarde za zagotavljanje trajnega delovanja brez puščanja. So idealna rešitev za povezovanje plinskih in tekočinskih vodov v razmerah, ki vključujejo visoke temperature, kemikalije in agresivne medije, visok tlak ali popoln vakuum, kjer so prisotni vibrirajoči ali premikajoči se deli.

PTFE CEVI

PTFE cev opletena z nerjavnim jeklom je odlična izbira za stalne in začasne povezave za tekočine in pline. Je vsestranska rešitev, ki izpolnjuje širok spekter potreb. Zaradi spremenljive dolžine, velike prožnosti in zmogljivosti visokega tlaka poenostavlja izdelavo, omogoča hitro priključitev/odključitev in olajša čiščenje. Kemijska združljivost je ena od ključnih lastnosti, zaradi katerih je ta cev prednostna rešitev za številne aplikacije. Cevi iz PTFE so na voljo z gladkimi, zvitimi ali prevodnimi jedri z ogljikovo oblogo in opletom iz nerjavnega jekla, ali s silikonom prevlečenim opletom iz nerjavnega jekla.

GUMIJASTE CEVI

Gumijaste cevi RHG so zasnovane za uporabo v pnevmatskih in hidravličnih aplikacijah, avtomobilski industriji, zračnih in splošnem industrijskem vzdrževanju. Pri izdelavi cevi se ne uporablja silikon. Cevi RHG je treba uporabljati s priključki HAM-LET HOSE END™.

NAJLONSKE CEVI

Ham-Letove najlonske cevi so zasnovane za široko paleto aplikacij, vključno z avtomobilsko industrijo, prenosom plina CNG, goriva in olja, hidravličnimi cevmi, instrumenti, stisnjenim zrakom in drugimi panogami. So lahke, prožne, vzdržljive in odporne na kemikalije in korozijo. Ham-Letove najlonske cevi z visokim delovnim tlakom so odlična rešitev za vaše potrebe.

Ali potrebuje nasvet pri izbiri okovja?