PRIKLJUČKI

Naši strokovnjaki iz tehničnega oddelka vam bodo pomagali pri izbiri ustreznega okovja.

LET-LOK KOMPRESIJSKI PRIKLJUČKI

CEVNI
PRIKLJUČKI

VCR
PRIKLJUČKI

PRIKLJUČKI ZA ORBITALNO VARJENJE

Dobavljamo široko paleto okovja priznanih proizvajalcev. Fitingi so povezovalni fitingi iz različnih materialov za visokotlačne aplikacije, ki se uporabljajo v številnih panogah. Kompresijski fitingi se odlikujejo po enostavni namestitvi, ponovljivi montaži in izjemni tesnosti, vključno z aplikacijami s spremenljivo temperaturo in tlakom.

LET-LOK KOMPRESIJSKI PRIKLJUČKI

Priključek cevi LET-LOK je sistem sestavljen iz štirih delov: telesa priključka, dveh tesnil ter matic. Montaža je zelo preprosta in ne potrebuje posebnega orodja. Brezšivno cev se vstavi v kompleten sestav priključka in z viličastim ključem privije matico, le-ta tesnila potisne naprej v ustje priključka in jih stisne na cev. Mehanska prednost teh vrst sestavov zagotavlja nepropustno tesnjenje in oprijemanje cevi. Navoj matice iz nerjavečega jekla je posrebren, kar preprečuje zlepljenje navojev in s tem dovoljuje večkratno montažo in demontažo.

CEVNI PRIKLJUČKI

Ponudba cevnih priključkov je zasnovana tako, da ustreza tipičnim aplikacijam v kemični, petrokemični, naftni, plinski industriji in proizvodnji električne energije. Nudimo več vrst navojnih priključkov, kot na primer spojne in reducirne dvovijačnike, T-kose, križe, čepe itd. z navoji NPT, BSPT, BSPP in SAE. Na voljo so v najrazličnejših oblikah, ki ustrezajo edinstvenim zahtevam posameznih aplikacij. Izpostavljeni navoji priključkov so med pakiranjem ustrezno zaščiteni, da se preprečijo poškodbe med dostavo.

VCR PRIKLJUČKI

Priključki VCR so izdelani iz nerjavnega jekla visoke čistosti in so del programa za ultra čiste tehnologije z zahtevo po visoki tesnosti spojev. Enostavno jih je namestiti, kar zmanjšuje stroške vzdrževanja in izpadov. Poleg tega so zaradi majhnih dimenzij idealni za aplikacije, pri katerih je prostor omejen. Priključki se zatesnijo s tankim tesnilnim obročkom, ki je vtisnjen med dve tako imenovani uvodnici. Te uvodnice so zategnjene skupaj s spojnimi maticami in običajno orbitalno privarjene na cevi ali druge priključke. Zaradi kovinskega tesnila so namenjeni za primere, ko sistemske tekočine ali temperature niso združljive z elastomeri, na primer v polprevodniških sistemih, biotehnični in farmacevtski industriji.

PRIKLJUČKI ZA ORBITALNO VARJENJE

Naši priključki za orbitalno varjenje zagotavljajo varno in zanesljivo delovanje varjenih povezav v plinskih in tekočinskih sistemih. Ponudba izdelkov obsega različne konfiguracije, vključno z ravnimi spojkami, koleni, trojčki, križi in reducirji za cevi, za ravno in kotno varjenje ter v imperialnih in metričnih velikostih. Razpon velikosti je od 1/8″ do 1″ zunanjega premera cevi in od 1/4″ do 1″ velikosti cevi.

Ali potrebuje nasvet pri izbiri okovja?